Otac BRUTALNO PRETUKAO PEDOFILA koji mu jeSTRAŠNO ZLOSTAVLJAO ćerku (6): “Da policija nije stigla, bio bi mrtav”

Kada je majka od straha vrisnula, napadač je pobegao napolje, a čitav slučaj je prijavljen policiji

 

Francuska se još nije oporavila od šoka zbog ubistva 12-godišnje devojčice Lole Davijet, a već je potresa novi zločin.

 

Policija je uhapsila tinejdžera (16), zbog sumnje da je prošle sedmice, u noći između četvrtka i petka, upao u porodičnu kuću jednog bračnog para u Roanu i seksualno zlostavljao šestogodišnju devojčicu. Otac devojčice uspeo je napadača da locira narednog dana i krvnički ga je pretukao.

 

Sumnja se da je mladić upao u kuću oko 3 sata ujutru, tako što je ušao kroz balkonska vrata koja nisu bila zaključana. Potom je otišao na prvi sprat kuće, gde se nalaze spavaće sobe roditelja i devojčice.

Dečak se ušunjao u sobu devojčice i počeo da je dodiruje i seksualno zlostavlja. U trenutku napada majka je bila sama sa decom kod kuće, jer je otac radio noćnu smenu. Majka je u jednom trenutku čula buku i otišla je u sobu devojčice, gde je i ugledala napadača.

Kada je majka od straha vrisnula, napadač je pobegao napolje, a čitav slučaj je prijavljen policiji.

Otac je ubrzo došao kući, a u razgovoru sa komšijama je saznao da su proteklih dana viđali sumnjivog tinejdžera kako se smuca po kraju. Opis tinejdžera poklapao se sa opisom koji mu je supruga dala.

Otac je sa trojicom prijatelja i komšija potom odlučio da krene da obilazi komšiluk. U petak uveče ugledali su dečaka kako šeta po kraju. Muškarci su uhvatili dečaka, a potom ga fotografisali i fotografiju poslali majci napadnute devojčice.

Navodno je ona potvrdila da je u pitanju taj tinejdžer, nakon čega su otac i jedan od njegovih prijatelja krenuli krvnički da ga biju.

Francuski mediji pišu da je otac šutirao dečaka, a da su on i prijatelj koristili i metalnu štanglu i kabl.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, a teško povređeni pedofil je hitno prevezen u bolnicu.

Izvor francuskog portala BFMTV kaže da bi tinejdžer verovatno umro da policija nije stigla.

Prema nezvaničnim inforamacijama, neimenovani tinejdžer je u Francusku stigao prošlog meseca, a njegovi roditelji, odnosno staratelji nisu došli sa njim.

Tinejdžer je iz bolnice prebačen u pritvor i protiv njega je podignuta optužnica za napad na maloletno lice. Ukoliko se dokaže krivica, preti mu do 10 godina zatvora.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin