OSUMNJIČEN DA JE ISKASAPIO ANKICU, PA SE ISTUŠIRAO I PRESVUKAO: Evo kako se branio na saslušanju u tužilaštvu!

0

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Željko Delibašić (61) zbog sumnje da je 2. juna u porodičnom stanu, na podmukao način lišio života svoju suprugu Ankicu Delibašić.

 

 

– Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu – saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštvau Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

 

Ubijena Ankica Delibašić

 

– Željku D. se naredbom o sprovodjenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Postoje osnovi sumnje da je Željko D. 2. juna 2. juna u porodičnom stanu oko 5:15 časovaubio A.D, tako što je kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, usled čega je ona preminula na licu mesta – saopšteno je iz tužilaštva.

 

Osumnjičeni je nož, kako se sumnja, ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio izvršenje ovog krivičnog dela.

 

Inače, kako Kurir nezvanično saznaje, ranije nije bilo prijave nasilja u ovoj porodici.

 

– Za sada se ne zna šta je bio motiv zločina i on će se utvrđivati tokom istrage. Za teško ubistvo, zaprećena je kazna doživotnog zatvora – kaže izvor Kurira.

 

Kako je Kurir pisao, Ankica je radila u Grandu, bila je šnajderka i pripremala stajlinge Zvezdama Granda.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *