“Ostavite me sa mojim detetom”: POTRESNA scena na sahrani devojčice iz Vršca, majka OČAJNA

Na vršačkom groblju nije bilo nekoga ko nije plakao dok su mali beli sanduk spuštali u zemlju

 

Majka devojčice (2) iz Vršca koju je ubio pomahnitali otac pala je u nesvest malo nakon sahrane svog deteta i odvezena je sa groblja vozilom Hitne pomoći!

 

Nesrećna žena je nekoliko minuta bila bez svesti, a kad je došla sebi vikala je da neće da ide bez svog deteta.

 

– Neću da idem! Nemojte da me vodite. Ostavite me sa mojim detetom – vikala je Suzana B. koja se za vreme opela i sahrane jedva držala na nogama.

Devojčica (2) iz Vršca, koju je svirepo ubio otac Marko B, sahranjena je danas na groblju u tom gradu.

Okupljeni su nemo stajali ispred kapele i čekali da izjave saučešće. Pored belog sanduka nalazio se plišani meda. Niko nije bio ravnodušan na smrt devojčice. Ispred kapele u suzama su bili i muškarci i žene.

Neutešna porodica se nije odvajala od belog sanduka i slike devojčice u kapeli, a plač i jecaji su odzvanjali grobljem. Opelo je održao sveštenik uz pomoć sedam arhiđakona nakon čega je tužna povorka krenula ka njenoj večnoj kući.

Na vršačkom groblju nije bilo nekoga ko nije plakao dok su mali beli sanduk spuštali u zemlju.

Tragedija kakvu Srbija ne pamti, podsetimo, dogodila se u utorak oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su inače bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je kobnog dana dete dodelio ocu na starateljstvo iako je samo nedelju dana ranije bio osuđen zbog porodičnog nasilja uslovno na tri godine zatvora.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin