Ostavio ženu jer zbog zdravlja nije htela u krevet sa njim: Vrlo brzo se strašno pokajao ZBOG TOGA (FOTO)

– Svaka faza mora biti pretpostavljena i prihvaćena. Kome se sviđa bravo za njega, a kome se ne sviđa doviđenja – poručila je bivša-sadašnja devojka čuvenog fudbalera Reala i velikog prijatelja Lea Mesija

 

Mnoge osobe danas koriste društvene mreže da iskažu svoja osećanja, te kroz kakav period života prolaze. Tamara Goro se nedavno pomirila sa Ezekijelom Garajem pa veza između nekadašnje TV voditeljice te bivšeg štopera Real Madrida i Valensije ponovo sveta.

 

Goro je govorila kako se borila sa depresijom te je objasnila kako su ti problemi uticali na njen odnos sa novim-starim dečkom. Ispričala je da je zbog nekih terapija izgubila volju za seksom.

 

 

– Znate da pričam o svemu, bez straha i oklevanja. Nisi najbolji ako imaš puno seksa, nisi najgori ako ga nemaš.

 

Fizički ili psihološki poremećaji utiču na gubitak volje za seksom, posebno kod žena. Taj procenat se kreće između 22% i 51%.

 

Može se opravdati endokrinim problemima, hormonskim poremećajima, hroničnim ili metaboličkim bolestima ili zbog upotrebe određenih lekova.

 

 

Nakon što su se rastali početkom godine, Garaj i Goro su ponovo zajedno, a kazala je da to što ima manje volje za seksom uopšte ne utiče na njihovu vezu.

 

– Svaka faza mora biti pretpostavljena i prihvaćena. Kome se sviđa bravo za njega, a kome se ne sviđa doviđenja – poručila je 35-godišnjakinja.

 

 

Sada Ezekijel i Tamara imaju novu priliku da uživaju sa decom, Šailom i Antonijom nakon što su prethodno sami bili na odmoru.

 

– Veoma sam sretna što smo mogli otići nekoliko dana nasamo. Bilo mi je potrebno više nego ikad – kaže španska lepotica.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin