OSTAVIO SAM ŽENU KOD KUĆE DA SAČEKA KUMA DA NAM MONTIRA KUHINJU: Trebalo mu je mnogo vremena, a onda sam jednog dana došao ranije kući!

Čovek koji je u kasnim četrdesetim godinama u svojoj ispovesti psihologu Dragoj saveti otkrio je kako je imao odličan brak sa svojom suprugom i dvoje odrasle dece, koja su se rodila iz ljubavi, sve do jednog momenta kada je on shvatio da između njih dvoje ipak postoje laži.

Sada je posumnjao u instituciju braka i uopšte u ljubav zato što ga je supruga, kako je otkrio, prevarila s prijateljem i njihovim zajedničkim venčanim kumom.

Očajan čovek kaže da pomenutog muškarca poznaje još iz studentskih dana kada su zajedno studirali, on elektotehniku, a njegov prijatelj građevinu.

Budući da neizmerno verovao prijatelju, to je bilo veliko razočaranje za njega.

– Uvek sam bio tu za njega i ovako mi se zahvaljuje, spavajući sa mojom ženom – istakao je u ispovesti razočaran muškarac.

Sve je počelo od njegove žene koja je planirala novu kuhinju i trpezariju. Kako tvrdi, spasao se od protekle pandemije, pa je zamolio svog prijatelja da odradi taj posao i ugradi mu novu kuhinju, misleći da mu neće biti potrebno mnogo vremena.

Sumnje da se između kuma i žene nešto dešaca prvi put jsu se javile kada je video da se ovaj odugovlačio posao i da prvog radnog dana postavio samo slavinu i vratanca od ormarića, što mu je bilo veoma čudno.

Ugradnja nove kuhinje je za kuma bila dobar način da se približi ženi očajnog muškarca
Jednog dana suprug je došao ranije kući i otišao na sprat da se presvuče, ali je čuo neke zvuke iz spavaće sobe, shvativši da su njih dvoje intimni.

Slošilo mu se, pa se spustio u prizemlje, očajan i u razmišljanju zašto mu je trebalo dugo da shvati kako je to razlog kumovljevog sporog rada u kuhinji.

– Moja supruga je puna kajanja. Kaže da joj je odvukao pažnju u trenutku kada sam ja bio rasejan. Međutim, to nije istina, moja majka je bila bolesna i ja sam bio zabrinut, a ona nije bila uz mene da me podrži – naglasio je očajni muškarac u pismu.

On je trenutno kod majke, ali ga žena moli da se vrati kući pre Božića, pa ne zna šta da čini.

Draga saveta je istakla da je u takvim situacijama potrebno vreme, ali da zbog dece svakako oboje zaslužuju šansu da pokušaju.

– Ljudi često brak shvataju zdravo za gotovo, ali to ne znači da pri prvom problemu i neravnini na putu, treba da se okrenemo drugome – zaključila je saveta.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin