OSTAO BEZ ŽENE I SAM HRABRO PODIZAO DVE KĆERKE: 45 godina kasnije otkrio im je STRAVIČNU TAJNU i samo se srušio na pod!

Kada su saznale istinu, svet im se srušio…

Australijanac Džefri Adams iz Peninsule 45 godina držao je u sebi najveću i najužasniju tajnu koju jedna osoba može da ima.

Ostao je bez supruge Kolin. Nakon što je rodila drugu ćerku Kaju (imali su već trogodišnju Meri) Kolin se navodno pokupila i u postporođajnoj depresiji presekla je sa starim načinom života i napustila ih je.

Njena porodica bila je zabrinuta neko vreme, ali ju je Džefri uverio da je Kolin sigurno negde na boljem mestu, jer ovde nisu imali ni novca, ni automobil, ni televizor, ma ništa. Samo kućicu u kojoj su jedva sastavljali kraj s krajem.

Međutim, on je zasukao rukave i hrabro krenuo da sam podiže ćerke. Džefri je imao sasvim solidan i lep život s ćerkama koje su se u međuvremenu odselile, a onda je i on morao u starački dom. Tada je otkrivena istina.

Istina je isplivala na površinu kada su novi vlasnici kuće prekopavali dvorište.

Novi vlasnici kuće prekopavali su dvorište i u njemu su pronašli nečije kosti! Alarmirana je policija, potom i forenzičari i utvrđeno je da su pripadali Kolin Adams. Policajci su posetili Džefrija u domu i on im je u društvu uplakanih ćerki priznao sve. Čak se od silnog uzbuđenja srušio na pod.

“Kolin je u tom periodu života bila nemoguća. Nemaština ju je dotukla. Stalno mi je prigovarala, ljutila se na sve, terala me da ja brinem o devojčicama. Pomislio sam da ako je to ono što me čeka do kraja života, starenje sa ovakvom osobom bolje da neko od nas odmah napusti ovaj svet. Mnogo sam voleo Meri i Kaju. Možda zaista i više od nje tada. Presekao sam i udario je ašovom dva puta po glavi. Ubio sam je i zakopao u dvorištu“, priznao je Džefri Adams.

Ćerke ne samo da je doživotno povredila očeva tajna već su bile u šoku shvativši da su se celog detinjstva igrale po majčinom grobu u dvorištu.

Džefri Adams je nedavno preminuo. Oboleo je od raka u zatvoru. Cimeri kažu da ga je ubila tuga što mu ćerke nikad nisu oprostile ovaj zločin.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin