OSTALA TRUDNA SA 11 GODINA: Rodila bebu, a ostati ćete zatečeni kad vidite ko je otac!

Njena životna priča je zaista šokantna i tužna, a mnogi su u nevjerici kada je čuju. Sa samo jedanaest godina, najmlađa majka u Velikoj Britaniji ostala je u šoku jer je rodila s dvanaest godina.

 

 

Ali ono što je sve ostavilo u čudu je njena izjava da ona ponovno željno iščekuje majčinstvo i po drugi put, budući da joj je prvo iskustvo u tom smislu nedostajalo.  Naposlijetku je i ispunila svoju želju, jer po drugi put treba da postane majka.

Godine 2006. Tressa Middleton, porijeklom iz Bathgatea, regije u zapadnom Lothianu, postala je poznata kada je morala napustiti osnovnu školu zbog trudnoće i kako bi s emogla brinuti za svoje dijete koje je bilo na putu. Bio je to šokantan događaj za sve, jer nitko nije mogao predvidjeti da će djevojčica postati majka tako mlada, a pogotovo ne u ovakvim okolnostima.

 

 

 

U dobi od dvanaest godina, mlada je djevojka bila prisiljena na majčinstvo. Kasnije je otkriveno da je njezin vlastiti brat, Jason, počinio gnusan čin silovanja, što je rezultiralo njezinom trudnoćom.

 

Neko je vrijeme čuvala tu poražavajuću tajnu za sebe sve dok istina nije otkrivena analizom DNK 2009. godine. Test je nepobitno dokazao da je njezin brat zapravo biološki otac njezina djeteta.

 

Tressa, koja trenutno ima 27 godina, sprema se s partnerom Darrenom roditi svoje drugo dijete. U početku su joj socijalne službe oduzele prvo dijete, što je Tressu odvelo u mračno mjesto gdje se okrenula alkoholu i cigaretama.

 

No, kada je istina o ugnjetavačkoj tajni koju je nosila otkrivena i kada je njezin brat osuđen za zločin koji je počinio, postalo joj je lakše.

 

 

Tijekom sudskog postupka otkrila je stravičnu istinu o zlostavljanju koje je godinama trpjela od strane svog brata, počevši od svoje sedme godine. No, nadalje je posvjedočila da to nije mogla ni s kim podijeliti jer joj je brat prijetio da šuti.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)