“Ostala sam bez majke- Izgubila je život na porođaju, rađujući mene! “

0

Naš život u tim trenutcima umjesto da bude sretan i poseban promijenio se. Naime moja majka je izgubila život dok me rađala. Ja sam zensko i istog tog trenutka moj tata me se odrekao nije htio ni da cuje za mene ni ti da me odgaja.

 

 

Mene su tada da ne bi završila u domu uzeli sebi baka i deda naravno to je bilo sa majčine strane. Odrasla sam uz baku a atada nikada nije dosao ni da me vidi, nije ni pitao za mene nije ga bilo briga.

 

 

 

 

Tada dobija i djecu sa drugom zenom i oni su mu bili sve a ja tada niko i nista. prije par dana sam i završila fakultete Medicinski i to zahvaljujući baki jer je djed umro kada sam imao samo osam godina.

 

Baka je zadnji novac davala samo za mene a jucer je necete vjerovati meni dodao moj tada i to nakon 25 godina. Malo čudno bas kada sam diplomirao on se sjetio mene i pozelio da me ima tada u prijateljima.

 

 

 

 

U tim trenutcima nisam mogao da vjerujem koliko je on los covjek. Nakon svega što mi je uradio u životu sada je vjerovatno mislio da bi mogao da ima i neke koristi od mene.

 

 

Nekada mrzim sebe što sam postala od takvog čovjeka. NAravno nisam ga prihvatila i ne kajem se ni sekudne radi toga. Cak mi je u jednu ruku i drago neka se i on osjeti odbacenim kao sto sam ja.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *