Osmorica satima SILOVALA devojčicu (11): Podignuta optužnica za MONSTRUOZAN zločin u Prištini

Majka je izjavila da je devojčica napustila kuću u subotu popodne i da ju je pronašla tek posle ponoći u lošem emotivnom stanju

 

Osnovno tužilaštvo u Prištini danas je podiglo optužnicu protiv osam punoletnih osoba zbog silovanjem 11-godišnje devojčice, u junu ove godine.

Da podsetimo devojčicu su prvo silovala trojica maloletnika u jednom naselju u Prištini, a potom je jedan od njih pozvao i svog brata Ekrema R. (26).

On se sumnjiči da je tamo otišao svojim automobilom “pikap”. Sa tog mesta su krenuli ​​na drugu lokaciju gde je Ekrem R. nakon kraćeg vremena navodno zaustavio automobil i silovao maloletnu devojčicu.

Posle toga je pozvao i petog osumnjičenog da se pridruži napastvovanju.

Majka je izjavila da je devojčica napustila kuću u subotu popodne i da ju je pronašla tek posle ponoći u lošem emotivnom stanju nakon čega joj je dete priznalo šta joj se dogodilo.

– Osnovno tužilaštvo u Prištini, obaveštava javnost da je Odeljenje za maloletnike, nakon sprovedenih istraga i proširenja, prikupljanja i analize dokaza, danas podiglo optužnicu protiv osam punoletnih osoba, uključenih u predmet koji dogodilo se u junu 2022. godine, protiv 11-godišnjaka”,navodi se u saopštenju.

Ta devojčica je navodno silovana i 27. avgusta, prenosi Reporteri. Dana 27. avgusta, pet osoba, od kojih su dve odrasle i tri maloletne osobe, navodno je seksualno zlostavljalo 11-godišnju devojčicu, kako se sumnja, u intervalu od sedam sati. Kasnije je otkriveno da je ista devojčica silovana i bila žrtva trgovine i u junu ove godine. Pritšinski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja saopštio je posle toga šokantan podatak iz istrage da je devojčica, bila silovana i mnogo duže čak više od godinu dana.

Zbog tog slučaja, generalni direktor kosovske policije Samedin Mehmeti podneo je ostavku. Ostavku je podneo i direktor Uprave za postupanje sa zatvorenicima i maloletnicima Ali Gaši.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin