“Osećaj je neopisiv, nešto najposebnije”: Oglašavanje Marije Šerifović nakon što je dobila sina

Marija Šerifović je dobila bebu, a trudnoću je iznela surogat-majka

 

Pevačica je dete godinama priželjkivala i ta želja joj je konačno ispunjena, a sada se po prvi put oglasila.

 

Kako pevačica navodi, momenat kad je upoznala svoje dete ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – kaže pop zvezda.

 

Po bebu Marija je otišla sa majkom Vericom

 

Inače, Mario je došao na svet početkom decembra, a trudnoću je iznela surogat majka. Tokom celog procesa najveća podrška su joj bili njeni najbliži, kao i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala da upozna svog unuka.

 

Pevačica je danas na svom Instagram nalogu objavila i prvu fotografiju bebe.

 

Ona je uz sliku napisala i emotivnu posvetu koja je raznežila njene pratioce, kolege i prijatelje.

 

“Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M”, napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz dirljivu fotografiju bebe koja spava.

 

Proces dolaska deteta Marija Šerifović je držala u strogoj tajnosti i o svemu su bili obavešteni samo najbliži. Za ime Mario, pevačica se odlučila zbog jake simbolike – potiče od latinske reči “mare” što znači more, kao i “marem” što predstavlja muško iliti glavu porodice.

 

Takođe, povremeno se i njeno ime Marija uzima kao koren imena Mario.

 

Beba je bila najveća želja

 

O svojoj želji za detetom je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

 

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović.

 

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula “Šerifovića juniora”.

 

– Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sledećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedelji meseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji – rekla je Marija u videu na Instagramu.

 

“Ozbiljno ću se posvetiti bebi”

 

Prilikom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” još pre četiri godine naglasila je da želi da napusti svoje mesto članice žirija kako bi dobila bebu: “Kad napustim “Zvezde Granda” biću majka. Želim tome ozbiljno da se posvetim, a ne da mi dete čuvaju babe i dede”. Marija, ipak, nikada do sada nije ni u naznakama otkrila da će trudnoću izneti surogat majka.

 

Kada je pre nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: “Volela bih da nisu u pravu. Jedno dete mi je sasvim dovoljno”.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin