OPTUŽNICU PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE ZASTUPAĆE TRI TUŽIOCA: Miljana i Vladimir tvrde da nisu krivi

0

Optužnicu po kojoj se pred Višim sudom u Beogradu sudi Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, ubuduće će zastupati tri tužioca.

 

 

 

Kako je potvrđeno za Kurir, uz glavnog tužioca Višeg javnog tužilaštva Nenada Stefanovića i tužioca Ivana Jevtića, koji su do sada bili u postupku, u predmet se vraća i nedavno izbrani tužilac u Više tužilaštvo, Nikola Uskoković.

 

 

Inače, tužilac Nikola Uskoković je već postupao u predmetu kao upućeni javni tužilac i sada se ponovo vraća kao jedan od zastupnika optužnice.

– Predmet protiv Vladimira Kecmanovića i drugih zastupa Glavni javni tuzilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović uz jos dva javna tužioca – potvrđeno je iz tužilaštva za Kurir.

 

Kako se dodaje, javni tužilac Ivan Jevtić je dobio i nova zaduženja u VJT ali će nastaviti da zastupa optužnicu u ovom predmetu.

 

 Javni tužilac Ivan Jevtić ostaje postupajuci tuzilac u tom predmetu, ali je dobio novo zaduženje za maloletničku delikvenciju kao rukovodilac Odeljenja za maloletnike. U predmet se vraća i javni tužilac Nikola Uskoković, kao novoizabrani javni tužilac VJT, a u kojem je ranije postupao kao upućeni javni tužilac – potvrđeno je za Kurir.

 

Podsetimo, osim Miljane i Vladimira Kecmanovića, optužnicom su obuhvaćeni i vlasnik streljane u koju je, kako se sumnja, otac vodio dečaka i učio ga da puca, kao i instruktor u streljani.

 

 

Suđenje je, podsetimo, zatvoreno za javnost ali su do sada, kako je Kurir pisao, roditelji dečaka ubice izneli odbranu u kojoj su negirali da su izvršili krivična dela.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU     I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *