Optužili je da je kradljivica muževa, pa ju je na poslu sačekala ČUDNA PORUKA suparnice Marije (FOTO)

Optužili je da je kradljivica muževa, pa ju je na poslu sačekala ČUDNA PORUKA suparnice Marije (FOTO)

Nimalo se nije potresla zbog preljube o kojoj bruji cela zemlja

 

Građani paragvajskog Asunsiona ovih dana svedoče pravoj ljubavnoj drami. Naime, direktorka državnog centra za borbu protiv psihičkih bolesti Lorena Hara Oroa označena je kao kradljivica muževa, a njena suparnica Marija Liz Sanabrija čak je pre nekoliko dana ispred njenog radnog mesta postavila ogroman transparent sa “prikladnom” porukom.

 

– Čestitke, doktorka. Velika žderačice oženjenih muškaraca i razaračice porodice. Želim ti svu sreću ovog sveta – stajalo je na tom komadu tkanine, no Oroa ne samo da se nije uznemirila, već je zamolila kolege da skinu deo transparenta i postave ga na njen radni sto.

 

Uz njega je kasnije i radosno i pozirala, i to usred kancelarije u kojoj su joj kolege priredile proslavu povodom njenog rođendana.

 

Usledila je potom i prepiska na društvenim mrežama, u komentarima joj se javio sin muškarca s kojim izlazi, pa iako joj je napisao da je njihovoj porodici nanela veliki bol, Oroa se ni tom prilikom nije potresla.

 

 

– Nemam šta da krijem. U vezi sam sa čovekom koji je usred razvodne parnice. To me ne definiše kao gutačicu muškaraca – uzvratila mu je.

 

Očekivano, za slučaj su se zainteresovali i tamošnji mediji, pa je Liz Sanabrija portalu Extra kazala da Oroa laže i da je direktni krivac za raspad tog braka.

 

– Dvadeset godina sam bila u braku, napustio je dom s četvoro dece. A sve je započelo u martu, kada su postali kolege na poslu. Triput sam ih uhvatila na delu, dvaput ispred nekih motela – kazala je Sanabrija, te naglasila da je i Oroa napustila svoj dom s troje dece.

 

– U to vreme sam bolovala. Nalazila sam se na dnu života, izgubila sam čak sedam kilograma i pucala od depresije – dodala je na sve to Marija Liz Sanabrija, ali suparnicu svejedno nije pokolebala:

 

– Moja veza s njim započela je nakon što je njihova završila. Da, pravno su i dalje bili vezani, ali nije tu bilo nikakve preljube. Čini se da je njoj vrlo teško da to prihvati i da u patnji traži nekoga u koga će uperiti prstom – rekla je Lorena Hara Oroa. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin