Oporavlja se dečak (3) koji je preživeo nesreću kod Tutina: Trudna majka mu poginula, njega spasili

Oni su bili na slavi kod njenih roditelja u Biljegu i vraćali su se u Crnu Goru, kada je N. F. izgubio kontrolu nad automobilom i surovao se u kanjon Ibra, dubok preko 200 metara…

 

Trogodišnji sin poginule trudnice Milene F. (32) iz sela Biljeg u opštini Merošina kod Niša, nakon stravičnog udesa kod Tutina u dobrom je zdravstvenom stanju.

 

Podsetimo, teška nesreća dogodila se 22. decembra 2023. godine, kada se Milena, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, sa suprugom N. F. (32) i sinom (3) vraćala iz svog rodnog doma u Tivat, gde je živela sa mužem i detetom.

Oni su bili na slavi kod njenih roditelja u Biljegu i vraćali su se u Crnu Goru, kada je N. F. izgubio kontrolu nad automobilom i surovao se u kanjon Ibra, dubok preko 200 metara. Milena je od povreda preminula na mestu, a njenog muža i sina iz anbisa su izvukli vatrogasci. Fotografija na kojoj vatrogasac u naručju iznosi dečaka rastužila je čitavu Srbiju.

 

Podsetimo, mališan je posle izvlačenja iz kanjona prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, odakle je zbog težina povredama transportovan za Begrad.

 

– Dete je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje – rekao je posle nesreće dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar.

 

– Detence je dobro, oporavlja se, hvala Bogu. Znam da je baka odavde iz Biljega bila kod njega u bolnici u Beogradu. Ipak to nisu male povrede lica i lobanje. Milenini roditelji su skoro počeli da izlaze iz kuće, odu do groblja. Pa šta će ljudi, ogromna tragedija ih je zadesila – kaže njihov blizak prijatelj iz sela Biljeg.

 

Celu Srbiju i Crnu Goru je pogodila ova tragedija kod mesta Batrge kod Tutina. Posebno dirljiva je bila Milenina sahrana gde se čulo koliko se ona žrtvovala za porodicu. Prema nekim navodima, ona je neko vreme bila svesna, a onda je nažalost, izdahnula.

 

– Pustite mene, ja nisam bitna, spasite mi dete – bile su njene poslednje reči kada se vozilo survalo u ambis kanjona, a što se prepričavalo na njenoj sahrani.

 

Milena F. je inače radila u nekim restoranima u Nišu. Nakon toga je kao i mnoge njene kolege i kuvari otišla na rad u Crnu Goru gde je našla ljubav, udala se, stvorila porodicu. Utoliko je i veća tragedija jer je živela svoj san o lepom i spokojnom domu.

 

Njen suprug se takođe oporavlja od udesa, ali on je tada nakon nesreće ostao u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–    KLIKNI OVDJE     www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin