Oni su podvodili Nišlijku (20) za 500 dinara, pa je PRODALI: Evo šta je prethodilo HORORU (FOTO)

Dve žene i dva muškarca uhapšeni su u Aleksincu zbog sumnje da su podvodili mesecima Nišlijku staru 20 godina, koju su doveli u ovo mesto kako bi bila dadilja njihovoj deci. Kako nam je potvrđeno, reč je o sestri i bratu Nadici (24) i Zoranu B. (24), Zoranovoj vanbračnoj supruzi Egzoni T. (24) i njihovom rođaku Oliveru M. (32).

Oni su nesrećnu devojku, za koju mnogi u ovom mestu tvrde da ima mentalnih smetnji, podvodili muškarcima iz Aleksinca i okoline, a zatim su je čak i prodali osobi u Smederevskoj Palanci, i to za 1.000 dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uhapšene žene su žrtvu ubedile da dođe kod njih preko društvenih mreža. Navodno, ona je trebalo da živi kod njih i da im čuva decu. Nesrećna Nišlijka je to prihvatila – otkriva izvor Objektiva kako je sve počelo.

SEANSA ZA 500 DINARA
Čim je devojka stigla u Aleksinac, ostala je bez dokumenata.

– Oduzeli su joj sve i počeli su da je teraju da se prostituiše. Dugo je sve to trajalo, od aprila do avgusta prošle godine. Zakazivali su joj sastanke sa različitim muškarcima i to su im naplaćivali po 500 dinara – objašnjava izvor Objektiva.

U nekom momentu odlučili su da bi bilo dobro da “biznis” prošire i po ostalim krajevima Srbije.

– Tretirali su je odvratno, da kažem kao stoku. Imali su jedan kombi kojim bi putovali. Šema im je bila takva da dođu u neki grad i da počnu da šire glasine da imaju kod sebe prostitutku i da zainteresovani mogu da im se jave da bi se zabavili. Pričali su da je devojka spremna za seks za 500 do 1.000 dinara – objašnjava izvor Objektiva.

KAKO JE PAO DOGOVOR
Posle nekoliko meseci ovakvog iskorišćavanja promenili su način funkcionisanja.

– Tada su se nalazili u Smederevskoj Palanci. Da li su im dosadila ta putovanja ili šta već, tek tada su se dogovorili sa jednim starijim čovekom da mu prodaju ovu nesrećnu devojku za ugovoreni brak sa njegovim sinom. Ovaj čovek je platio 1.000 dinara – otkriva naš izvor.

Kako saznajemo, šestoro dece uhapšenih, koji su ispitani u Višem tužilaštvu, smešteno je u hraniteljske porodice.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin