ONE su bile u automobilu smrti sa pevačem iz Futoga: Sima poginuo na mestu, a njih dve preživele (FOTO)

Sima je upravljao putničkim vozilom “audi A3” i iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom

 

Pevač iz Futoga Sima B. poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Gajdobre, a devojke S V. S. (27) i N. V. N. (30) koje su bile s njim u vozilu su povređene.

Sima je smrtno stradao na licu mesta, a nije vezao sigurnosni pojas.

Kako se saznaje, obe devojke su prošle sa lakšim telesnim povredama.

– Pacijentkinja S V. S. (27) primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV pacijentkinja hemodinamski stabilna i otpuštena je na kućno lečenje – kažu iz UKC Vojvodina i dodaju:

 

 

– Pacijentkinza N. V. N. (30) primljena je sa povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV pacijentkinja hemodinamski stabilna, otpuštena je na kućno lečenje – rečeno je.

 

 

Podsetimo, Sima je upravljao putničkim vozilom “audi A3” i iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo s puta u desnu stranu i udario u drvo.

Kako se saznaje, dve devojke koje su preživele tešku saobraćajnu nesreću su bile najbolje drugarice poginulog pevača.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)