Connect with us

Ludi Svijet

ONA RAĐA DECU PO NARUDŽBI! Od troje dece do sada kupila kuću i 2 stana: Pauza 3 meseca, pa novo dete, NOVI FERARI!

Published

on

Nikada se nije bilo lakše obogatiti, jednostavno postoje hiljade načina za sticanje velike količine novca, bitno je samo da ih se na vrijeme dosjetite. Pogledajte čega se dosjetila ova mlada žena i na koji način se ona obogatila!

Atina Stahorska odlučila je postati surogat majka dijetetu iz jedne porodice koja dugo nije mogla imati djecu. Naime, supruga i suprug donirali su svoje spolne ćelije koje su se vještačkim putem oplodile a onda i plasirale u maternicu Atine Stahorske.

Dijete je dobijalo njenu krv, hranu i vodu ali biološki nije bilo njeno. Dijete se rodilo živo i zdravo a Atina je bila počašćena velikom svotom novca. Tada je shvatila tda bi joj se posao surogat majke mogao dobro isplatiti. Drugi bračni par čijem dijetu je bila surogat majka dolazio je iz Irske a treći par iz Njemačke. Svoje usluge plaćala je 15-20 hiljada eura.

Najteži dio ovog posla kaže da je porod ali isto tako je teško rastati se od dijeteta kojeg je devet mjeseci držala ispod srca. Sa svakim dijetetom se lakše rastaje i uviđa da je ovo sve postalo posao kao i svaki drugi a velike pare koje dobije olakšavaju joj sve što je teško .(RBSM-RADIO)

(RBSM-RADIO)

Ludi Svijet

Doktorka uh*pšena na pregledu za vojsku: MOMKE vatala za TES*ISE I P*LNI OGAN duže od 10MIN, a onda im ODRADILA I OVO

Published

on

Doktorka Manuela Ribeiro (42) iz brazilskog grada Fortaleze uh*pšena je prošle nedelje posle niza prit*žbi koje je policija dobila od vojske. Piše Objektiv.rs

Doktorka Ribeiro bila je zadužena za jedan od finalnih pregleda momaka pred odlazak u vojsku, a koji se odnosio na njihovu m*škost i bešiku, piše Gazeta de Povo.

Prema izjavama 8 budućih vojnika, posle pregleda kod doktorke Ribeiro osećali su se kao da su se*su*lno zl*stavljani.

“Doktorka me je skin*la a onda me je pipala d*le desetak minuta bez pauze. Kao da je čekala da vidi moju se*s*alnu reakciju. Bio sam zbunjen, ništa mi nije bilo jasno.

Rekla je da je to sastavni deo pregleda. Potom me je nekoliko puta snažno hvatala za t*stise govoreći mi da sam jak i da će od mene biti muškarac.

Pred izlazak sa pregleda mi je dobacila da je uvek tu za mene ako mi nešto treba Kada sam izašao od nje, osećao sam se jako loše. Osećao sam se zl*stavljano“, rekao je jedan od momaka.

Njegovu priču su na gotovo identičan način ispričali još neki momci koji su dodali da su od prvog minuta mislili da je reč o skrivenoj kameri jer se doktorka nije ponašala kako treba na toj poziciji i na tako važnom pregledu.

Mediji iz brazilske države Seara apostrofiraju da je doktorka Ribeiro i pre 9 godina bila na s*du posle  dva bivša vojnika koji su kod nje dolazili na preglede i koji su se žalili da ih je s*ks*alno m*ltretirala.

Tada joj je, posle presude rečeni  da mora da plati novčanu ka.znu rečeno da 5 godina ne sme da obavlja ovaj posao.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ludi Svijet

RADI0 KA0 LJEKAR G0DINAMA, A NEMA ZAVRŠEN NI PETI RAZRED!

Published

on

U medijim se pisalo da se ovaj slučaj desio se u indijskoj saveznoj državi Zapadni Bengal kada je 23- godišnji Veeragandham Teja radio kao doktor više od četiri godine, prije nego je razotkriven.

On je radio u u 16 privatnih bolnica, vodio nekoliko medicinskih kampova te volontirao s bengalskom policijom i lokalnim radnicima tokom pandemije virusa..

Razotkriven je tako što ga je prvo njegova druga supruga prijavila policiji.

Teja je napustio školu u petom razredu i otišao od kuće kako bi putovao u velike gradove. Putujući je upoznao doktora Purushott čije prezime mu je poslužilo na dobivanju svih vrsta lažnih certifikata i diploma

Poslije stažiranja otišao je u Bangalore, gdje je neko vrijeme radio kao okružni medicinski službenik,a zatim Hyderabad, gdje je radio kao ljekar u nekoliko bolnica.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ludi Svijet

BAHATA DIJASPORA IZ NEMAČKE POBACALA SMEĆE NA PUT! Seljak ih naterao da pokupe SVE i snimio ih:”Nikada nismo bili tako poniiženi, zar da nam NEPISMENI SELJACI NAREĐUJU!”

Published

on

Sljedeća priča nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, iz jednog maanjeg gradića koji se zove Srebrenik, gdje se jedna žena zaustavila sa najnovijim audijem i pobacala smeće na cestu. Odmah su je zaustavili lokalni ljudi i natjerali da izađu iz auta i da pokupi svo smeće, dok su je uredno snimali.

Ona je svo vrijeme negodovala, i govorila kako je ona došla iz jedne Evrope gdje je sve čisto i na mjestu.

Osudile su svoje dojučerašnje sunarodnjake kako su seljačine i kako nemaju obzira prema jednoj ženi, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku video klipa.

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!