ONA je ženski potomak Nikole Tesle: Njenoj lepoti su se divili, a unuka je NAJPOZNATIJEG (FOTO)

Tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih Slađana Tesla bila je jedna od devojaka koje su dominirale srpskim modelingom.

U ovom burnom periodu na našim prostorima, neke od najlepših Srpkinja uspele su da izgrade velike inostrane karijere. Neke od najuspešnijih bile su Anđelija Vujović, Ivana Stanković, Tamara Paunović i Slađana Teslu.

Poslednju od pomenutih je od samog početka karijere izdvajala prirodna lepota, ali i beskrajna harizma i šarm, zahvaljujući kojima je ostvarila saradnju s modnim kućama Vivijen Vestvud i Valentino.

 

Nakon bogate karijere modela počela je da radi kao modna koreografkinja, kasting direktorka i producentkinja, ali povremeno se vraćala svom prvobitnom poslu, pa je tako pre nekoliko godina postala zaštitno lice italijanskog brenda nakita Sefora Farinači i njeno lice krasilo je “pola Rima”.

 

Kad smo već kod genetike, ono što je posebno privlačilo pažnju u slučaju Slađane Tesle jeste njeno specifično prezime i veza s jednim od najcenjenijih naučnika u istoriji i, svakako, najpoznatijim Srbinom. U pitanju je, naravno, Nikola Tesla, koji se nikada nije ženio, niti je imao decu, ali je dalji deda-stric našoj proslavljenoj manekenki. Slađana je svojevremeno istakla da je ponosna na svoje prezime i da smatra da sa svojim pretkom ima mnogo sličnosti.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin