Ona je ostavljena sama, na milost i nemilost! POGLEDAJTE u kakvoj tuzi i bijedi živi legenda Mira Banjac! OD SVIH ZABORAVLJENA (FOTO)

U onom trenutku kada im se karijera polako približi kraju svi će glumci pokušati da napuste sve svoja urbana središta i da potraže mir u nekim ruralnim središtima.

 

Upravo je to uradila i poznata Srpska glumica Mira Banjac koja je odlučila da iz Beograda ode za Novi Sad gdje je sada u prirodi i uživa i često se druži sa svojim prvim susjedima i uziva u svojim penzionerskim danima.

 

Mira Banjac je uvijek bila cijenjena glumica te je osvojila i svijet sa svojim posebnim nastupima u Srpskoj kazalisnoj filmskoj i televizijskoj publici kod svih uzrasta.Njen talenat je zaista bogat bio i cijenjen od strane velikog broja ljudi.

 

Ona je rođena u Edviku 4. studenog 1929. godine i trenutno u Novom Sadu sa sinom Branimirom Branom Jovanovićem. Iako ima 94 godine sada ona i dalje ima vitalnost i bavi se aktivnim filmskim i televizijskim projektima. Mjestani govore o njoj jako cesto. Mira je ove godine napunila 93 godine i dalje je u njoj mladelački duh. Oci su pune radosti u svakoj interakciji sa njom.

 

Sa svojom naravi jako cesto pomjeri granice dok njen sin Branimir je uvijek u cudu. Ona je uvijek prisutna, druzi se sa susjedima i ne gleda razlike.

 

Mira se tokom svog života suocila sa velikim brojem prepreka ali o njima se ne treba govoriti. umjesto toga oduvijek je imala pozitivan stav i osmijeh poseban.

 

Cesto je cujemo da radi na nekim pjevackim vjesnicima koje su joj potrebne za snimanje. Jako se veselimo njenoj ulozi u A Gae od Destiny jer smo primili vijest da uskoro ide snimanje. Dragan se jako često Miline sposobnosti i truda da ulozi sve da bi dobila uspjeh.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                 INSTAGRAMU                 I                 FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)