ONA JE NAJLEPŠA SRPSKA DOKTORKA U KOJOJ TEČE ARAPSKA KRV: Zaludela je ovog poznatog dasu, njena priča OSTAVLJA BEZ DAHA

Prelepa Sana Al Rawashdeh u sebi ima i srpske i arapske krvitaj neobičan i fenomenalan spoj iskoristila je na najbolji mogući način! Vrlo vredna, sve uspešnija mlada dama očaravajućeg izgleda nedavno je postala doktorka, a njeno odrastanje i životne prilike koje su joj krojile dosadašnju sudbinu su poput filmske priče!

Naime, Sana je rođena u Beogradu, osnovnu školu je završila u Jordanu, a potom je srednje i visoko obrazovanje nastavila u našoj prestonici.

Sana Al Rawashdeh
foto: Printscreen Instagram / sana.alrawashdeh

– Otac mi je Jordanac, rođen je u glavnom gradu Ammanu, došao je u Srbiju da studira medicini. I ostao je u njoj kada se oženio mamom koja je Srpkinja. Dugo sam živela na relaciji Jordan – Beograd. Osnovnu školu sam tamo pohađala zbog posla svog oca, ali kada je došla srednja škola i fakultet, odlučila sam baš njegovim stopama da idem – možda su cipele bile njegove ali koraci su bili samo moji. Tako sam se odlučila da upišem isti fakultet koji je on završio. Velika je privilegija učiti i biti kćerka nekog ko je sav svoj život posvetio medicini – otkrila je Sana jednom prilikom.

Odmalena je zbog oca zavolela medicinu i ta ljubav tokom godina nije jenjavala, naprotiv.

– Još od malih nogu, gledajući svog oca, koji je po zanimanju kardiovaskularni hirurg, znala sam da će medicina biti moje opredjeljenje. Otac je po mnogo čemu moj uzor, pa je tako bilo i u ovom slučaju. Kroz igru kao mala sam razvila ljubav prema ovom pozivu, a kasnije kroz srednju školu i praksu uvidela da je moje opredeljenje najbolja moguća odluka – smatra.

Sana Al Rawashdeh
foto: Printscreen Instagram / sana.alrawashdeh

Studentski dani joj nisu bili uopšte laki, ali je srećna što je naučila brojne korisne i zanimljive stvari i zahvalna što je setkla radne navike.

– Što bi mi studenti rekli: “Put je bio trnovit!” Šalu na stranu, nimalo lak, ali jako zanimljiv i poučan. Neizmerno sam sebi zahvalna što sam kroz ovaj fakultet stekla radne navike, naučila važnost fizičkog, duševnog i socijalnog blagostanja, uvidela koliko je vreme važno i koliko je prevencija bitna kada je zdravlje u pitanju.

U slobodno vreme Sana voli da putuje sa prijateljima, a osim toga trudi se da ima i redovnu fizičku aktivnost.

– Trudim se da treniram, volim svoje slobodno vreme da upotpunim nekim putovanjem ili izlaskom na kafu i večere s prijateljima. Neretko odgledam neki dobar film ili odem u šoping koji obožavam.

1 / 6 FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM / SANA.ALRAWASHDEH

Na Instagram-u je prati preko 27 hiljada ljudi, a svojim objavama posebno motiviše mlade devojke. Ima istančan modni ukus, te ih vrlo često inspiriše kada je odabir garderobe u pitanju. A osim medicine, izuzetno voli da pozira pred kamerom, te uživa u manekenstvu, kojim se bavi iz hobija.

Sana ističe da u budućnosti želi da se još više usavršava i napreduje na svim poljima.

– Želje su velike i nimalo skromne ali vam ih neću odati kako bi mi se ostvarile. A što se planova tiče, to je da nastavim usavršavanje u inostranstvu – zaključila je.

Ljubav sa “orlićem”

Mediji su o ovoj lepoj dami pisali i 2015. godine, i to zbog romanse sa tada mladim fudbalerom Filipom Jankovićem. Međutim, svoju ljubavnu vezu su čuvali od svetla reflektora, te se o njihovom odnosu malo zna.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/