Ona je jela samo BANANE 12 dana, a ono što joj se dogodilo ostavilo je čak i doktore u čudu!

Julia Trabath je nutricionista i željela je probati jedan eksperiment. Svi znamo da su banane veoma zdrave, bogate vitaminima i vlaknima, ali ih ipak ne bismo mogli jesti stalno, svaki dan.

banane

Julija je naime odlučila isprobati nešto. Jela je samo banane, 10 dana. Pošto su hranjljive, tj. pune glukoze fruktoze, smanjile su joj apetit pa je lako izdržala.

Ona kaže da je primjetila poboljšanje nakon tih nekoliko dana, da su joj se regulisali hormoni. Imala je problem da zatrudni, a poslije ovog”eksperimenta”je zatrudnjela.

Treba napomenuti da ova ekstremna dijeta nije za svakoga, posebno ne za osobe koje pate od dijabetesa ili problema sa štitnom žlijezdom. Zato se nipošto ne igrajte i ne povodite za drugima.

Ako želite smršati, bitno je da se zdravo hranite, redovno jedete, ali u manjim količinama i da izbacite štetne namirnice. Također, budite fizički aktivni.

Ne preskačite doručak, jedite što više voća i povrća. Izbacite upotrebu nezdrave hrane i pića koja su puna štetnih dodataka. Pijte dosta prirodnih sokova, tako ćete i smršati, ali i liječiti i spriječiti nastanak teških bolesti.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin