ONA JE DUGO VODILA BORBU SA VIŠKOM KILOGRAMA: Bojana Stamenov uslikana u centru grada, EVO KAKO OVA PEVAČICA sada IZGLEDA.. NIKO NE MOŽE DA VERUJE SVOJIM OČIMA! (FOTO)

Bojana Stamenov je pjevačica koja se bavi soul, džez i bluz muzikom. Rođena je 1986. godine u Beogradu, a pored roditelja ona je jako vezana za svoju baku i djeda, kao i mlađu sestru koje mnogo voli i poštuje.

 

Ona je i bivša učesnica rijalitija “Farma”, Bojana Stamenov je postala jako poznata širom svijeta kada je predstavljala Srbiju na takmičenju za pjesmu Evrovizije.

Tada je Bojana nastupala sa pjesmom “Beautz never lies”, i od tog trenutka pa do sada ona privlači ogromnu pažnju.

Također, kreula je priča kako je krenula zdravijem načinu života, pa čak i da je popularna bucka,  skinula određeni broj kilograma, ali da se vratila na staro.

Međutim, ono što nju karakteriše jeste osmijeg, kojeg ona nikako ne skida sa lica, a to je pokazala i kada su je uslikali, gdje je slavila rođendan svoje drugarice. Pjevačica je imala na sebi zanimljivu haljinu, ali je veću ppažnju privukao cvjetni ukras na njenog glavi.

 

Također, ona je ambasador fonda “Podrži život”, a smara da je ulazak u Farmu bio jedan od načina kako da promoviše prave vrijednosti i da svoju slavu stavi u službu humanih djela.

Njoj najveći problem pričinjava astma zbog koje je zamalo pa prestala da pjeva i višak kilograma, imala je jedan cilj a to je da smrša 20 kilograma kako bi mogla da prekrsti noge kada sjedi.

Koje je vaše mišljenje o Bojani Stamenov, da li je ona bila vaš favorit u rijalitiju Farma, ako ste ga gledali?

Koja su vaša mišljenja? Pišite nam U KOMENTARIMA na FACEBOOKU

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)