ONA JE DEVOJKA S NAJVEĆIM OČIMA: Da li ste ikada videli ovako nešto?

Svako od nas pri nekoj prvoj komunikaciji s drugim ljudima zapazi tom sagovorniku oči. One nam mogu mnogo reći o određenoj osobi, bilo da su po sredi njene fizičke karakteristike ili ono što krije u duši. Iako bi većina verovatno smatrala nedostatkom i nesavršenošću to što neko ima velike i upadljive oči jedna devojka po imenu Samanta ih na svom nalogu na TikToku ponosno pokazuje.

Naime ta dvadesetjednogodišnjakinja je svima pokazala svoje okrugle i, kako bi ih neki nazvali “buljave” oči, kojima se ponosi uprkos tome što na mreži nailazi na mnogobrojne prozivke. Pojedini idu toliko daleko da joj govore kako joj one “uništavaju lice”.

Samantu na TikToku prati više od 230.000 pratilaca, a na toj platformi ona ima od 26 miliona lajkova na snimcima i objavama koje je dosad podelila. Iako je mnogi vole zbog njene autentičnosti i prihvatanja sebe onakvom kakva jeste, drugi joj poručuju da se “ne pojavljuje nigde s takvim očima koje joj ruže lice”. Neki su otišli čak toliko daleko da su je uporedili sa Mister Binom.

Inače, na TikToku su aktivni brojni trendovi, a među njima je i jedan u kom bi korisnici na snimku trebalo da rukom prekriju ono što smatraju nedostatkom na svom licu, a onda da upravo taj deo tela pokažu čitavom svetu. Samanta je malo modifikovala “igru”, te je objavila snimak u kom nije želela da navede kako je “taj deo lica naružuje”, napisavši umesto toga: “ili me čini boljom”.

 

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me – .

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin