Ona je bila NAJLEPŠA u Jugoslaviji! Poznati muškarac joj je napravio PAKAO od života, pa se RAZBOLELA

Suzana Žunić davne 1988. godine ponela je titulu Miss Jugoslavije. Tada je postala poznata i mnogi muškarci su je želeli za sebe.

Jedan od njih bio je hrvatski fudbaler Igor Štimac. Njemu je to pošlo za rukom. Sretali su se na raznim prijemima, pa nije mnogo prošlo od upoznavanja do trenutka kada su uplovili u emotivnu vezu o kojoj se mnogo pisalo.

Nedugo zatim ušli su u brak, koji se svima činio kao veoma srećan i idiličan, a ni najmanje nije takav bio. Imali su sve – uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu, ali, ipak, Suzana je bila veoma nesrećna, jer joj suprug nije bio veran. Varao ju je sa glumicama, misicama, pevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha.

Sve je dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferu sa pevačicom Alkom Vuicom, koja mu je prosula piće u lice naočigled svih, jer nije raskrstio sa ženom. Nakon ovog incidenta Suzana je definitno rešila da stavi tačku na brak.

Alka Vuica FOTO: Screenshot/Youtube

– Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu – rekla je Alka u jednom intervjuu.

Suzana je zbog propalog braka upala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe. Kada se oporavila od ovog nesrećnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Suzana se ovih dana aktivno bavi slikanjem, a mnogi primećuju da i dalje izgleda negovano i lepo:

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/