Ona ima 76, a na 19 godina te su zajedno u VEZI! Sada zajedno očekujemo bebu, a kada je ISTINA izašla na vidjelo svi su bili zgroženi!

Mnogo je različitih dešavanja na Balkanu ali samim time i na cijelom svijetu te tako sve te informacije dijelimo sa vama.

 

Međutim, prije par dana nam je došla jedna informacija koja je mnoge ostavila bez riječi i kada su ovo vidjeli bili u šoku. Radi se o tome da je ovo priča o jednom paru koji je jako poznat u društvenim mrežama a evo o čemu se radi.

 

Naime, ono su posebno zbog toga što ona ima čak 76 godina dok je njen partner od nje mlađi preko 5 decenija. Dakle, on ima samo 19 i zbog toga ih mnogi pričaju.

 

Tako prije par dana oni su objavili informaciju koja je sve zgrozila sve a to jeste da je ona trudna te samim time njih dvoje sada zajedno očekuju dijete. Međutim, mnogi ljudi u komentarima su krenuli da pišu nešto što je sve šokiralo.

 

Radi se o tome da mnoge govore kako je to sve lažno, dok sa druge strane imaju oni koji vjeruju da je ona jako bogata te da je on sa njom samo kako bi dobio svo njeno nasljedstvo.

 

Šta je prava istina i šta se krije iza njihove priče nikome nije jasno a ukoliko saznamo neke nove detalje podijelit ćemo ih sa vama.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin