Ona ima 42 godine, njen muž 29, a njena kćerka 21: HVALA ČARLIJU ŠTO MI JE SREDIO VODOVODNU CIJEV I USREĆIO ME

0

Puknuta vodovodna cijev bila je sudbonosna situacija u životu Stefani O’Ši (42) jer joj je dovela srodnu dušu – pravo na njen prag.

Ali, kako to obično biva, uprkos njenoj sreći, samohrana majka dvoje djece godinama je morala da trpi da je njena rođena porodica naziva “kuguarkom” jer se upustila u vezu sa 13 godina mlađim Čarlijem, koji sada ima 29 godina i svega je osam godina stariji od Srefanine najstarije kćerke Zoi.

Međutim, i pored razlika u godinama i porodičnim zavrzlamama, dvoje ljubavnika iz Virdžinije vjenčalo se 2019. godine i od tada nisu izgubli ni trunku prvobitne “iskre”.
„Rekla bih da smo vjerovatno intimno aktivniji od mnogih drugih “primjerenijih” parova. Ovo je najbolja veza koju sam ikada imala – prenio je “The Sun”.

„Još uvijek flertujemo i lupkamo se po zadnjici kad god prođemo jedno pored drugog u sobi – kažu.

No, u početku je čak i mlada Zoi sumnjala u njihovu romansu, nazivajući mamu “kuguarkom”.

„Komentari moje kćerke su veoma zabavni, tako da mi ne smetaju. Njih dvoje se ne slažu uvijek, ali ona poštuje moj brak – ističe Stefani i dodaje da uprkos tome što su po godinama blizu, njena 21-godišnja kćerka, student, i njen 29-godišnji muž – imaju drugačije “nivoe zrelosti”.

Ovaj par je od prvog dana, nakon slučajnog susreta i problema sa vodovodnim cijevima prkosio svim izgledima da će opstati u vezi. Čarli, tada vodoinstalater, poslat je po zadatku kod Stefani da popravi štetu koja je nastala od vode u njenom domu. Varnice su odmah poletjele, ali se ništa nije desilo.

„Četiri mjeseca kasnije ponovo je došlo do problema oko vode, ali sam zaboravila da imam njegov broj, pa su poslali nekog drugog. Čarli se kasnije pojavio da naplati i tada smo sjeli na verandu i satim razgovarali. Bukvalno smo završavali rečenice jedno drugom, i prije nego što smo uopšte shvatili šta se dešava, isplanirali smo pravi prvi sastanak za nekoliko dana kasnije – prisjeća se Stefani.

O’Ši, koja je već prošla kroz 16-godišnji brak, prije nego što je upoznala Čarlija, i kako kaže, nije tražila novu vezu, osjećala se kao da razgovara sama sa “mlađom sobom”, u godinama u kojima je njen momak tada bio.

„Uslijedila je veoma jaka veza – ističe Stefani, koja priznaje da su oboje bili veoma zabrinuti zbog velike razlike u godinama, ali su na kraju odlučili da to “nije važno” jer “uživaju u društvu jedno drugog”. Svoju vezu su javno ozvaničili u roku od mjesec dana.

A onda je uslijedilo još jedno iznenađenje. O’Si je ostala u drugom stranju.

„Bila sam oduševljena i bilo je to divno iznenađenje – ispričala je Stefani koja je vjerovala da će njena endometrioza da joj otežat rađanje djece:

„Čarli jednostavno nije mogao da skine osmjeh sa lica.

To je inače bilo veoma “šokantno”, kako se sjeća, jer se Čarli inače zakleo da ne želi djecu, a sada isgajaju dječaka Lukasa koji ima sedam godina.

Uprkos početnom šoku okruženja i negativnih komentara, okruženje je prepoznalo da je Stefani pronašla “pravu ljubav”.

„Ljudi mi stalno govore: “Izgledaš tako srectno”, što je lijepo čuti. Svi su bili zaista dobrodošli da dijele ovu ljubav sa nam, uključujući i moju bivšu svekrvu, koja je došla na naše vjenčanje i zasula nas poklonima za bebu – priča Stefani.

Čarli je ne samo njen ljubavnik i suprug, već i “najbolji prijatelj svih ovih godina”.

“Nerazdvojni smo i nedostaje mi kada izađe iz kuće. I kada nismo zajedno, u stalnoj smo komunikaciji – ističe ova žena i zaključuje da joj je mnogo drago što joj je “pukla vodovodna cijev”. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *