Ona ima 28, na 76 godina, ludo se vole i planiraju brak

0

Ona ima 28, na 76 godina, ludo se vole i planiraju brak

 

 

 

 

Igrom sudbine, Kelsey i Guy su se ukrstili tokom joge. Kelseyna radoznalost navela je da pohađa čas, dok je Guy tražio utjehu nakon gubitka supruge. Nakon jednog određenog časa, započeli su razgovor koji je prerastao u iskreno prijateljstvo.

 

U početku, nije bilo trenutne iskre ili magnetskog povlačenja koji bi ih privukao zajedno; ljubav se nije manifestovala pri njihovom prvom susretu. Tek kada je prošlo dvije godine, krenuli su na svoje romantično putovanje. Nekonvencionalan aspekt njihove veze leži u značajnoj razlici u godinama, Kelsey ima 28 godina, a Guy 76. Ova neobična dinamika dodaje intrigantan sloj njihovoj priči.

 

Odlučivši se za promjenu tempa, odvažila sam se na područje joge tako što sam se upisala na časove u obližnjoj teretani. Kako je sudbina naložila, pogled mi se zakočio sa gospodinom koji je zapanjujuće ličio na poznatog glumca i komičara, Džordža Karlina. Dok je nonšalantno vukao svoju prostirku bliže mojoj, zapljusnuo me je val pomiješanih emocija i nisam mogao a da ne pomislim: “Oh, draga.” Ovo je označilo početak Kelseyine veze sa čovjekom koji je slučajno bio star koliko i njena baka.

 

 

 

Nakon solidna dva sata razgovora u teretani, oprostio se od mene ne pitajući se za moje podatke ili bilo kakve naznake budućih susreta. I tako su počela naša druženja, baš tako, dodaje.

 

 

Od samog početka bila je opčinjena bogatstvom njegovog glasa i talenta da je zanese svojim pripovedanjem. Međutim, bila je potpuno svjesna da bi ulazak u vezu sa muškarcima koji je 48 godina stariji od nje nesumnjivo izazvao salvu kritika.

 

 

Oni koji nisu upoznati s njihovom vezom često je pogrešno smatraju njegovimteljicom, umjesto da ga prepoznaju kao njegovu partnericu.
Kada Gaia više nije u blizini, Kelsey izražava zabrinutost o tome šta nosi budućnost, jer je jedna od njenih najvećih brigada.

 

U početnim fazama naše veze, zatekla sam sebe kako prolijevam suze zbog značajnog jaza u godinama između nas od 48 godina. Uprkos uživanju u prijatnim zajedničkim trenucima, kao što su lagane šetnje, posećivanje priredbi i uživanje u slasticama u poslastičarnici, suze bi neminovno navirale u meni. Kelsey, koja je uspjela zadržati svoju skrivenu vezu od porodice cijelu godinu, prepričava ovo emotivno putovanje.

 

 

Kelsey otkriva da je stekla sposobnost da izrazi svoj strah od gubitka partnera, a istovremeno je prenijela svoje nepokolebljivo prihvatanje njegove ljubavi, bez obzira na njihovu razliku u godinama. S mudrošću koja dolazi godinama, podijelio je svoju perspektivu da nema svrhe razmišljati o neizbježnosti smrti dok se ona zapravo ne dogodi.

 

U početnim fazama njihove veze, kada je počela njihova romantična veza, naglašava se važnost očuvanja privatnosti u vezi s njihovim vezom. Odlučili su sakriti svoju vezu od voljenih i poznanika, strahujući od mogućih reakcija. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, razvila se način razmišljanja koji je zanemario vanjske poslove. Tako su u proleće prošle godine odlučili da otvoreno priznaju svoju romantičnu vezu.

 

 

Trenutno su dvije osobe nedjeljive i razmišljaju o izgledima za brak. Razmišljajući o uticaju ove zajednice, Kelsey kaže da je to vrijeme s Gajem naučilo da cijeni sadašnjost i da je iskorjenilo svaki bojazan koji je nekada imala prema budućnosti. Ovaj osjećaj je prenio The Sun.

(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *