ON JE NAJVAŽNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Način na koji Kejt i Vilijam vaspitavaju princa Džordža ostavlja bez teksta

Svaki put kada se princ Vilijam i Kejt Midlton pojave sa decom na nekom događaju, njihove fotografije obiđu svet.

Pomno se prati svaki njihov korak, pokret, osmeh ili grimasa… Na osnovu njihovog ponašanja u datom momentu, javnost već ima sliku o tome da je Džordž šaljivdžija, Šarlot ozbiljna dama, a mali Luis nestaško.

Svi su fascinirani načinom na koji Kejt Midlton smiruje svoju decu na javnim događanjima, pa je ogromno interesovanje za njene vaspitne metode.

Kejt Midlton
foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Vaspitni metod Vilijama i Kejt glasi: pridržavaj se “Midlton načina” vaspitanja deca, a to znači “drži ih čvrsto na zemlji”.

Prema kraljevskom stručnjaku Dankanu Larkombu, Kejt i Vilijam koriste Midlton šabloln za podizanje dece, a ne kraljevski model vaspitanja.

Princ Vilijam, Princ Džordž
foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Šta to znači?

Pažljivo ih predstavljaju javnosti, dovode ih samo na neophodne javne nastupe kako ih ne bi preeksponirali i kako bi im omogućili što normalnije odrastanje,” tvrdi ovaj stručnjak.

“Mislim da ono što već neko vreme vidimo jeste da Vilijam i Kejt u prate model vaspitanja porodice Midlton “, kaže Larkomb za The Roial Beat na True Roialti TV. “To znači jaka porodica: braća, sestre, svi zajedno. Porodica kao jedina i tesna jedinica.”

Princ Vilijam, Princ Džordž, Kejt Midlton, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Stručnjaci kažu da se posebno princ Džordž pažljivo čuva od očiju javnosti i tu ulogu zaštitnika najviše ima sam Vilijam.

“Vilijam želi da zaštiti svoju decu što je duže moguće, da im pruži neki privid normalnog detinjstva.”

Stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da je Kejt zabrinuta šta javnosti i pažnja ljudi može učiniti njenoj deci, jer je imala priliku da vidi mnogo loših stvari koje je publicitet doneo. Mnogi smatraju da će Vilijamu i Kejt sve teže biti da svoju decu drže čvrsto na zemlji.

1 / 10 FOTO: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/