“On je moj dedica”: Tinejdžerka (19) šokirala roditelje vezom sa muškarcem (47), ali i najnovijom odlukom

“On je moj dedica”: Tinejdžerka (19) šokirala roditelje vezom sa muškarcima (47), ali i najnovijom odlukom

 

Devetnaestogodišnja Belgijanka Šarlin Šaltin upoznala je tokom karantine na internetu daleko starijeg Amerikanca Džeremija Pratika (47) koja je u trenutku ostvarivanja prvog kontakta sa njom bio udaljena 5.000 kilometara.

 

Ipak, između njih dvoje se dogodila hemija. Do te mere da je Džeremi, čim su mere popustile došao u Belgiju. Posle osam dana, vratio se u SAD ali uz obećanje da će prvom prilikom opet do nje.

 

Kada je Šarlin rekla roditeljima iz Brisela da je ušla u vezu sa 47-godišnjim Amerikancem koji je profesor u srednjoj školi, bili su jako ljuti. Čitajući često kako u SAD ima puno profesora za koje se ispostavi da su pedofili, oni su pokušali da joj zabrane kontakt sa Džeremijem.

 

– Tek kad su ga upoznali, videli su da ima sindrom Petra Pane. Džeremi nikada nije odrastao, iako je profesor. Neozbiljan je, uvek nasmejan, pozitivan i pun ljubavi. Iako je razlika među nama 28 godina, jako dobro se razumemo – kaže Šarlin.

 

Muškarac iz Vermonte dodatno je šokirao roditelje Belgijanke kada je rekao da ona njegova “devojka iz snova” s kojom bi voleo da se provede i život!

 

– U ovim godinama u kojima sam ja, odavno je trebalo da pronađem pravu ljubav. To se nije dogodilo. Digao sam ruke od ljubavi kad sam upoznao mog Šarlina – rekao je Džeremi.

 

– I on je moj muškarac kakav mi treba. Tepam mu da je ‘moj dedica’. Najbolja osoba koju sam ikada upoznala, razume me za sve. Moja je srodna duša – kaže Šarlin, prenosi Miror.(RBSM-RADIO)

KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin