Oglasio se Saša Popović i otkrio pravu ISTINU nakon afere Đorđa Davida i kandidatkinje “Zvezda Granda”

Objektiv saznaje…

 

 

U domaćm medijima je juče odjeknula vest da je roker i član žirija “Zvezda Granda”, Đorđe David, slao poruke Mirjani Popović koja je učestvovala u pomenutom muzičkom takmičenju.

 

Roker se oglasio ovim povodom i istakao da je cela afera nameštena.

 

– Takve namontirane gluposti s ciljem da se meni iz nepoznatog razloga naudi neću da komentarišem, vidimo se na sudu – poručio je David za Kurir.

 

 

 

Ovim povodom, za Objektiv se oglasio Saša Popović uz objašnjenje da se devojka koja se pominje nikada nije ni prijavila za “Zvezde Granda”.

 

– Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u “Zvezdama Granda”, niti se putem onlajn audicije prijavila za naše takmičenje.

 

Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je reč o lažnom predstavljanju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji.

 

Osuđujući svaki vid sek*ualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg žirija – rekao je Popović za naš portal.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE