Oglasio se RANJENI POLICAJAC nakon pucnjave na Autokomandi: Njegovi odgovori zapanjili inspektore

Suspendovani policajac u restoran je došao sa pištoljem za koji nije imao dozvolu

 

 

B.T. (26) suspendovani policajac iz Beograda koji je u nedelju ranjen u restoranu na Autokomandi o muškarcu koji ga je upucao sa tri hica u stomak i ruke rekao je da ga “ne poznaje”.

Potraga za pucačem koji je starosti oko 30 godina, visine 180 centimetara i krupnije građe je u toku. Njega je snimila kamera restorana i okolne, ali je u trenutku napada imao fantomku.

Beogradska policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče je uhapsila dva muškarca koji se osumnjiče da su pomogli oštećenom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio.

P.D. (53) i N.B. (32) danas će biti saslušani u tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

P.D. je, kako se sumnja, svojim taksi vozilom odvezao oštećenog B.T. u Urgentni centar, gde je N.B. uzeo pištolj iz automobila i odneo ga sa sobom, te ga sakrio u Velikom Mokrom Lugu.

– Suspendovani policajac u restoran je došao sa pištoljem za koji nije imao dozvolu. Oduzeto oružje je poslato na veštačenje – kaže izvor.

Podsećanja radi, Bojan je sa dvojicom drugova sedeo u restoranu. Sumnja se da je došlo do svađe sa napadačem koji je otišao po pištolj i fantomku i ispalio četiri hica. Bojana su tri pogodila u stomak i ruku.

On je operisan i njegovo stanje se prati na Urgentnom centru.

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin