OGLASIO se otac Mateja Periša nakon što je stigla informacija o telu sa Ade Huje: Izustio samo par reči

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je zasrpske medije da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

– Očekivali smo sretniju informaciju, ali tako je kako je – rekao je Periš za Telegraf.rs

– Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd – rekao je Nenad Periš.

Podsećamo, telo mladića su mornari izvukli jutros u 9:30.

Muškarac na sebi ima farmerke, majicu sa aplikacijom i jednu belu patiku. Policija je izvukla telo oko 9:30, a na terenu su i forenzičari.

– Telo nepoznate muške osobe uočeno je jutros oko 9.20 u Dunavu kod Ade Huje, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u. Kako su naveli u MUP-u u pitanju je telo NN muške osobe, a uviđaj je u toku. Naknadno će se utvrditi indentitet osobe, a mediji prenose da je možda u pitanju Splićanin Matej Periš – piše u saoštenju MUP-a.

Podsećamo, Matej Periš nestao je u noći između između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu “Gotik”. Od tada je njegov nestanak velika misterija za sve.

Odmah su objavljeni snimci sa nekoliko kamera na kojima se vidi kako Periš trči, zaustavlja taksi, ponovo trči, a potom navodno silazi u reku.

MUP je objavio i rekonstrukciju njegovog kretanja nakon što je izašao iz kluba.

Ono što je izvesno jeste da je Matej izašao iz kluba i počeo da trči uzvodno uz Savu, prema Promenadi. On je bio samo u crnoj majici kratkih rukava i nije se zaustavljao. Postojala je bojazan da ga je neko jurio, međutim, na jednom od snimaka koji se pojavio jasno se vidi da Matej brzo trči ulicom punom ljudi, ali niko mu nije za petama i sve je mirno.

U jednom trenutku Matej se mimoišao s vozilom koje kao da nije ni primetio, a prošao je i između autobusa i ograde, ne obazirući se na opasnost od saobraćaja.

Otac Mateja Periša proveo je u Beogradu dva meseca, nadajući se sve vreme da će njegov sin biti pronađen.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin