Oglasio se Nenad Periš i svima poželeo JEDNO – ceo region uz njega: “To je ISTINA i jedini put” (FOTO)

Otac Mateja Periša Nenad Periš koji se vratio u Split nakon višemesečne potrage za sinom i boravka u Beogradu sada se oglasio na društvenim mrežama.

Naime, Nenad je na svom Fejsbuk profilu čestitao Uskrs svima koji slave i istakao da moramo imati snage da pratimo Hrista, jer je to jedini put.

– Sretan i blagoslovljen Uskrs. Krist nam je pokazao put. Imajmo snage pratiti ga otvorena srca. To je istina i jedini put –  napisao je Periš.

foto: printscreen

Ispod objave su se nizali komentari, ljudi su uzvratili čestitku praznika i poželeli Nenadu da mu se ispuni najveća i možda jedina želja sada, a to je da vrati kući sina živog i zdravog.

– “Blagosloven Uskrs, sa nadom da ćete pronaći dušu vaše duše, drago dete i mir”, “Molim se Bogu da vas obraduje lepim vestima” –  samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. On je bio sa društvom u noćnom klubu Gotik, a zatim je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere snimile narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu, a potraga za mladićem i dalje traje.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)