Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu o fotografiji spiska nakon tragedije u “Ribnikaru”

Više javno tužilaštvo u Beogradu je obavestilo SUK MUP Srbije da se u radnjama Milića ne stiču elementi nijednog krivičnog dela

 

Služba unutrašnje kontrole MUP-a Srbije zatražila je stav Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da li se u radnjama načelnika PU za Grad Beograd Veselina Milića stiču obeležja bilo kog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, kada je nakon tragedije 3. maja ove godine u OŠ Vladislav Ribnikar, na konfrenciji za novinare pokazao fotografiju naknadno pronađenog spiska.

Dopisom od 7. jula Više javno tužilaštvo u Beogradu je obavestilo SUK MUP Srbije da se u radnjama Milića ne stiču elementi nijednog krivičnog dela iz stvarne nadležnosti VJT u Beogradu, već eventualno osnovnog javnog tužilaštva.

VJT u Beogradu je SUK MUP Srbije uputilo da se obrati Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu radi dobijanja informacije da li se u konkretnom slučaju stiču elementi krivičnog dela Neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimaka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin