Oglasilo se Tužilaštvo povodom slučaja ZABETONIRANOG tela u Leskovcu: Evo šta treba da se UTVRDI

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom

 

Više javno tužilaštvo u Leskovcu zvanično je saopštilo da se u selu Veliko Trnjane kod Leskovca dogodilo teško ubistvo muškarca koje oni vode kao NN lice, a za koje se veruje da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

 

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacila u bure koje je prelila betonom, a potom sakrila u jednoj od pomoćnih prostorije u dvorištu porodične kuće iza pregradnog zida koji je napravila.

 

– Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo – saopštilo je tužilaštvo.

 

Kako je navedeno naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi da li je pronađeno telo Ivana Stojanovića.

 

– Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNК veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju – navodi se u odgovoru.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin