Oglasila se Zukorlićeva udovica nakon tvrdnje da je Muamer OTROVAN: Elma potresena – evo šta ZAHTEVA

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga Muamera Zukorlića, oglasila se posle konferencije koju je danas održao predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka sa Umejom, a koji tvrdi da ima dokaze da je njegov otac preminuo od trovanja.

Elma ne krije da je iznenađena ne samo dobijenim rezultatima, već i činjenicom da su takve analize uopšte rađene.

Usame, inače predsednik Stranke pravde i pomirenja, rekao je da su iz dve nezavisne laboratorije dobili nalaze koji ukazuju da je njegov otac, muftija Muamer Zukorlić, otrovan.
– Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera – rekao je Usame Zukorlić.

Nedugo zatim oglasila se Elma objašnjavajući da je tom Usameovom obraćanju prisustvovao njen sin Amir Zukorlić, te da je na konferenciju pozvan neposredno pred njen početak.

– Moja deca i ja smo jako potreseni i uznemireni navodima koji su danas izrečeni, takođe, nemamo nikakave informacije da je analiza uzorka rađena, kao ni u kojoj zemlji ni u kojim laboratorijama su vršene analize. Sve što znamo saznali smo putem medija – poručila je Elma preko Instagrama.

– Deca i ja zahtevamo da što pre dobijemo celokupne informacije o izrečenim navodima, na koje imamo apsolutno pravo, zahtevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde – dodaje Elma Elfić Zukorlić.

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin