Oglasila se supruga Putinovog kuma: “Viktor NIJE HTEO da napusti Ukrajinu, rekao je da će istrpeti SVE”

Oksana Marčenko, supruga direktora opozicione platforme Politički savet Ukrajine – partija za život, Viktora Medvedčuka, rekla je da on nikada nije imao planove da napusti Ukrajinu.

– Viktor nikada nije napustio Ukrajinu ni na jedan dan. Pokušala sam da ga ubedim da ode. Neću otkrivati detalje pretnji upućenih našoj porodici. Međutim, on je rekao da će istrpeti sve što mu se desi – kazala je ona.

Oksana je rekla da se nadala da će “istina pobediti” povodom situacije oko ukrajinskog opozicionog političara i dodala da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski nije odgovorio na zahtev da se Viktor Medvedčuk oslobodi.

Foto: Mikhail Japaridze / TASS / Profimedia

– Nažalost, nisam još dobila nikakvu reakciju na moju molbu od zvaničnika. Ne očekujem da dobijem nikakvu reakciju ni od Zelenskog. On ne odgovara na takva pitanja, on je zakon za sebe – dodala je ona.

U utorak, ukrajinski predsednik je objavio da je Medvedčuk pritvoren, a objavljene su i fotografije čoveka sa okovima, koji liči na njega. U isto vreme, on je predložio da zameni političara za ukrajinske ratne zarobljenike.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)