Oglasila se prva dama Ukrajine: Olena OTKRILA u čemu je pronašla utehu, a evo GDE Zelenski trenutno živi

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska (44) svog supruga, ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog (44) nije videla već više od mesec dana. Čuju se jedino putem telefona jer on od početka ruske ofanzive živi i radi u svojoj kancelariji.

Njihova deca, Aleksandra (18) i Kiril (9) na sreću su s njom, a kako je otkrila u intervjuu za CNN trudi se da ostane usredređena na svoju porodicu i da se čvrsto nosi sa situacijom.

-To vam je kao da hodate po užetu, ako počnete da razmišljate o tome kako vam ide, izgubićete ravnotežu. Dakle, da biste izdržali samo morate ići napred i raditi ono što radite. Istog principa drže se, koliko ja znam, svi Ukrajinci – kazala je Olena.

Otkrila je i kako su ona i njena deca pronašla svrhu i utehu pomažući drugima u krizi te dodala kako su odrasli dramatično, gotovo preko noći.

-Kada imate nekoga o kome morate da brinete, postanete disciplinovani. Nisam im ništa previše morala objašnjavati – govori Zelenska, koja ima samo reči hvale za svoju djecu, ali i za svu decu u Ukrajini.

-Kada gledam intervjue s decom iz Buče ili čujem priče svojih prijatelja o njihovoj deci, shvatam da deca i te kako razumeju sve što se događa, i to bolje od nas odraslih. Oni vide bitku. Kao što je jedno dete reklo: “Zašto su Rusi tako zločesti prema nama?”. Čini se da su ih tukli kod kuće.

Inače, Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine. Iako se nije slagala s kandidaturom svoga supruga za predsednika, u poslednje tri godine pokazala se kao rođena za ulogu prve dame. Pohađali su istu školu, ali tada se nisu družili. Oboje su rođeni u gradu Krivij Rihu na jugoistoku Ukrajine.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin