OGLASILA SE NAĐA,MAJKA MALE VALERIJE KOJA JE NESTALA NA PUTU DO ŠKOLE: Kruže jezive glasine, ništa se NE ISKLJUČUJE

0

Kada je nestala, na sebi je imala ljubičastu majicu kratkih rukava, crne farmerke, tanku tirkiznu jaknu i teget gležnjače

 

 

Mala Valerija (9) nestala je u ponedeljak oko 7 sati ujutru u Debelnu, u Nemačkoj, na putu do autobuske stanice do koje je imala samo 500 metara,  a policija je sada objavila svoju novu sliku zbog lakšeg raspoznavanja.

 

Valerijina majka Nađa (33) pobegla je od rata u Ukrajini sa dvoje dece i od jeseni 2022. godine živi u Nemačkoj sa ćerkama Viktorijom (3) i Valerijom.

Bild navodi da je Nađa u Nemačku došla sa novim mužem, dok je Valerijin biološki otac ostao u Ukrajini.

 

U malom mestu Debeln u Saksoniji kruže glasine da bi otac mogao da bude odgovoran za  nestanak  deteta.  Istražitelji trenutno ne isključuju ovu opciju, ali ostavljaju mogućnost za zločin ili nesreću.

“Nastavljamo istragu u svim pravcima”, rekao je Andžej Ridžik (39) za Bild.

 

Policija svakodnevno patrolira, ispituje ljude, prolaznike i proverava dvorišta, podrume u okolini.

 

“Imam dobar odnos sa Valerijinim ocem” , rekla je majka koja ne može detaljnije objasniti koji odnos ćerka ima sa biološkim ocem.

 

Prema navodima Bilda, komunikacija sa majkom je otežana. Intezivno se ispituje i njena emotivna prošlost s obzirom na saznanje da je imala nekoliko bivših partnera tokom svog kratkog boravka u Nemačkoj.

 

Valerijini baka i deka su takođe zabrinuti za devojčicu.

 

“Veoma smo zabrinuti, ne znamo kako ovo da objasnimo” , rekao je deka.

 

Komšija, koji je imao priliku da sretnu devojčicu napiše, kaže da govori loš nemački jezik i da se često igra u ulici zadnje kuće, ali je veoma tiha i rezervisana prema stranicom. Zbog ovog navoda, policijski službenici smatraju da je malo verovatno da je Valerija ušla sa nekim nepoznatim u kola.

 

Podsetimo, kada je nestala, na sebi je imala ljubičastu majicu kratkih rukava, crne farmerke, tanku tirkiznu jaknu i teget gležnjače. Navodi se da je devojčica imala roze školski ranac i da govori nemački, ali slabije. Devojčica je visoka 140 centimetara, ima tamno plavu kosu srednje dužine i nosila je rep. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU     I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *