OGLASILA SE MAJKA DJEVOJČICE KOJU JE UJAK SILOVAO DEVET GODINA

Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva šure Albanca (33), prenose grčki mediji.

 

Nakon vijesti da je njegovu kćer dugi niz godina silovao ujak Albanac (33) otac ga je ubio, ao ovom nesretnom događaju se oglasila i njegova supruga i sestra žrtve.

 

Ona je prvi put dala izjavu za tamnošnje medije i reklamu da je za slučaj zlostavljanja saznala tek “prije par dana”.

 

  • Za ovaj događaj sam saznala pre 3-4 dana. Nisam ništa znala. Ni kćerka mi nije rekla. Muž je saznao i nakon što ga je ubio pozvao me je i rekao mi: “Ubio sam tvog brata”, rekla je žena u šoku.

Podsjećamo, 18-godišnja ćerka je nedavno priznala svoj ocu za zlostavljanje koje je preživljavala godinama od strane ujaka. On ju je, kako se navodi, od njene devete godine primoravao da ima raznorazne odnose sa njim, snimao je i prijetio da će ih objaviti ukoliko prestane to da radi.

 

Mediji prenose da je otac, kada je od kćerke čuo užasne vijesti rekao da će on sve da sredi. Žrtvin otac ima troje djece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu kćerku.

 

Kada je saznao šta je njegova kćerka preživjela, otiša je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživio kvar na vozilu i da mu je potrena pomoć na putu. Odmah su se posvađali, a djevojčicin otac je drškom od oružja udario Albanca u lice, a zatim pucao u njega.

 

Pedesetogodišnji muškarac se odmah predao policiji nakon počinjenog ubistva. Kada je policija došla na mjesto nesreće, pronašla su tijelo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na         INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin