Oglasila se druga MUFTINICA na društvenim mrežama: Da li ovim poručuje da je nasledstvo njeno? (FOTO)

Druga žena Muamera Zukorlića Elma Elfić, oglasila se na Instagramu i objavila fotografije s pokojnim suprugom

 

Dve udovice Zukorlića i treća koja tvrdi da je bila s njim u šerijatskom braku treba da podele osminu imovine ove bogate porodice.

 

Druga žena Muamera Zukorlića Elma Elfić, oglasila se na Instagramu i objavila fotografije s pokojnim suprugom.

 

 

 

Naime, nakon pisanja medija o borbi za muftijino nasledstvo, Elma je objavila fotografije sa Zukorlićem na kojima su zagrljeni uz komentar: “Sećanja, jedna od mnogobrojnih”.

 

 

Podsetimo, dve udovice Zukorlića i treća koja tvrdi da je bila s njim u šerijatskom braku treba da podele osminu imovine ove bogate porodice, što je za njih dobra vest, jer je zvanično Zukorlić iza sebe ostavio samo stan od 79 kvadrata u Novom Pazaru.

 

 

Lider SPP i bivši potpredsednik Skupštine silne stanove, kuće, firme i zemlju pre smrti je prebacio na svog oca Mehdiju, brata Muhameda i dvojicu telohranitelja i fondacija Mufti, na koju se takođe vodi nemali broj nekretnina i zemlje, promenila je posle njegove smrti i statut i zastupnika, odnosno upravitelja, pa je ta funkcija pripala njegovom bratu od strica Zuhdiji Zukorliću.

 

Pokojni muftija Zukorlić zvanično, sudeći prema podacima iz poslednje javno dostupne imovinske karte, koju je prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije i to 2019. godine, prijavio je samo trosobni stan od 79 kvadrata. Inače, Zukorlićeva imovinska karta više nije vidljiva u registru funkcionera na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije.

 

Kako je izvor otkrio, stan od 79 kvadrata je onaj u kom živi njegova prva žena Umeja.

 

– Druga supruga Elma Elfić živi s decom u kući od 430 kvadrata u Novom Pazaru i ona je na njeno ime, s obzirom na to da je to bilo zemljište njenog oca, koji je i ulagao u kuću. Istina je da se sva Zukorlićeva imovina vodi na njegovog oca, braću i telohranitelje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)