Oglas iz Hrvatske zgrozio javnost: Traže vesele DEVOJKE U MINIĆIMA, sat je 600 dinara, a ovo su pravila

Detaljno je opisano šta studentkinje moraju da rade i kako da se obuku

 

Od prekjuče se na društvenim mrežama u Hrvatskoj i regionu širi navodni oglas za posao u jednom noćnom klubu u Vodicama, a opis posla i uslovi zgrozili su mnoge korisnike.

 

Poslodavac u klubu traži devojke za “veštačko punjenje”, odnosno studentkinje koje će terati goste da u klubu potroše što više novca.

 

– Veštačko punjenje podrazumeva podizanje prometa u klubu tako da bi svaka od vas tokom večeri sebi trebalo da osigura barem pet plaćenih pića – piše u oglasu.

 

Poslodavac je naveo kako je satnica 40 kuna (oko 625 dinara), a radi se svake večeri u nedelji od 22 časa do tri sata nakon ponoći.

 

U oglasu je detaljno opisano šta studentkinje moraju da rade u klubu, ali i kako moraju da se obuku.

 

– Osnovni posao kod veštačkog punjenja je da se ponašate i izgledate kao da ste same izabrale da izađete u taj klub i da se provodite najbolje u životu.

 

Treba da budete vesele, nasmejane, da plešete, međusobno sarađujete. To će vam uveliko olakšati posao, animirati gosta celo vreme jer tako održavate atmosferu. Osim osmeha, svakako komunicirati sa ostalim gostima, ako vam sami ne prilaze, nakon nekog vremena same se priključite u neki separe ili za sto – piše u oglasu.

 

Ekipa kluba navodi da devojke moraju biti u haljinama, minićima i štiklama, pod punom šminkom, uređene kose. Nije prihvatljivo da se dolazi u crnom i bez dovoljno šminke.

 

Od njih se traži da animiraju ekipu da što više potroši kao i da, kada se nekome pridruže za stolom, naruče piće koje nije na stolu.

 

U oglasu se navodi i kako treba da izgledaju na slikama.

 

– Obavezno osmijeh, izdužen vrat, brada prema gore, uvučen stomak, grudi van, ravna leđa, noge utegnute, ruka na bok – navode.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin