ODVEZAO SEBE I ŽENU U SMRT, PRE 5 GODINA IZGUBIO TRUDNU DEVOJKU NA SLIČAN NAČIN Šok detalji udesa u Hrvatskoj: Nisu mu ni sudili

0

Edi Zdjelar koji je sa suprugom poginuo u nesreći na auto-putui između Novske i Okučana u petak u Hrvatskoj, te se pre toga snimao da vozi 200 km/h, 2019. godine je u Kovačevcu kod Nove Gradiške imao još jednu tešku nesreću u kojoj je stradala i njegova tadašnja devojka.

 

U nesreći koja se dogodila 2019. godine vozač kombija izgubio je kontrolu nad votilom te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most.

Edi Zdjelar

 

Silina udarca bila je toliko jaka da se automobil prevrnuo i ponovno vratio na suprotni kraj kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smera. Zdjelar i supruga su izleteli iz kombija u kojem su se vozili.

 

Oboje su bili teško povređeni, a lekari su se zatim danima borili za život trudnice. Žena je preminula iste godine.

 

Kako se saznaje od Opštinskog državnog odvetništva u Slavonskom Brodu u septembru 2019. godine doneseno je rešenje kojim se utvrdilo kako nema osnove za vođenje kaznenog postupka protiv Zdjelara, koji je tada bio mlađi punoletnik.

 

 

– Opštinsko državno odvetništvo u Slavonskom Brodu dana 16. septembra 2019. donelo rešenje kojim se utvrdilo kako nema osnove za vođenje krivičnog postupka zbog krivičnog dela izazivanja nesreće u saobraćajnom prometu iz članka 227. stavak 5., 2. i 1. Krivičnog zakona – rekli su.

 

 

Podsetimo, i baka trudnice koja je nastradala u nesreći 2019. godine preminula je od šoka, nakon što je na ulici ugledala nepomično telo svoje unuke.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *