“ODVEO JE U NJIVU I UBIO ŠRAFCIGEROM” Kamere Snimile Jeziv Trenutak Kada Je Devojčica Ušla U Stričev Automobil, Ubrzo Je BILA MRTVA

0

Sigurnosne kamere snimile su trenutak kada devojčica (11) ulazi u automobil svog strica u Grčkoj, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva.

 

Mala Vasiliki Nikolopoulou (11) nestala je u nedelju uveče u 21.10 sati, a porodica je oko 3 sata ujutru prijavila njen nestanak.

 

Nažalost, devojčica je u ponedeljak pronađena mrtva, ubodena u vrat. Za ubistvo se sumnjiči njen stric, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloletnice. On je navodno u policiji priznao ubistvo.

 

 

 

Odveo sam je u njivu i ubio je šrafcigerom”, navodno je rekao osumnjičeni stric nakon hapšenja.

 

Devojčica je pronađena mrtva na području Ilije, a prema navodima lokalnih medija, osumnjičeni stric, iako je priznao ubistvo, nije naveo motiv.

 

Otkriveno je da je stric juče ujutru išao da teši roditelje ubijene devojčice, dok su još verovali da je oteta. Istovremeno, na društvenim mrežama je delio informacije “amber alerta” o njenom nestanku.

 

Nedugo nakon što su roditelji prijavili nestanak Vasiliki, policija je pregledala sigurnosne kamere, koje su snimile devojčicu kako ulazi u automobil. Ubrzo se ustanovilo da je u pitanju vozilo njenog strica. U ovom trenutku nije poznato da li je dete zlostavljano pre ubistva, a telo male Vasiliki pronađeno je na jednoj njivi.

 

Mediji pišu da je stric 2017. godine hapšen zbog silovanja 14-godišnje devojčice. On je 2020. osuđen na devet godina zatvora, ali je kazna ukinuta, a on pušten na slobodu uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

 

 

Prema navodima medija, on je juče nakon hapšenje negirao da ima veze sa nestankom Vasiliki, ali je ubrzo uhvaćen u laži. Na kraju je priznao da je ubio svoju malu rođaku, tako što joj je zario šrafciger u vrat. Na kraju je inspektore odveo do mesta gde je bacio telo devojčice.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *