Određen Pritvor Tinejdžeru Koji Je Napao Profesora U Bačkoj Palanci

Od povreda koje je zadobio profesor je odvezen u Urgentni centar u Novom Sadu gde je i zadržan..

 

 

Uhapšenom šesnaestogodišnjem mladiću za kog se sumnja da je napao profesora u Srednjoj tehničkoj školi “9. maj” u Bačkoj Palanci, određen je pritvor.

Njega je tokom dana saslušao sudija za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu. Određen mu je pritvor do 30 dana.

 

Podsetimo, momak je ušao u hodnik bivše škole i udario nastavnika S. Z. (65), koji je zadobio teške povrede glave. Incident se dogodio juče.

 

Tim povodom ranije se oglasila i direktorka ove škole Snežana Ivelja. Kako je rekla, incident se dogodio juče u poslepodnevnoj smeni na prvom času kod njenog kolege S. Z. kada je zajedno sa učenicima iz odeljenja ušao i bivši učenik te škole M.B. i počeo da provocira nastavnika.

 

– Nastavnik ga je zamolio da napusti učionicu jer nije više učenik naše škole. Po izlasku iz učionice M.B. je fizički napao nastavnika. Od povreda koje je zadobio nastavnik je odvezen u Urgentni centar u Novom Sadu gde je i zadržan. O događaju je odmah obavešten MUP kao i Hitna služba Bačke Palanke.

 

Kako smo u stalnom kontaktu sa porodicom našeg kolege imamo saznanja da se on oporavlja – kaže direktorka škole Ivelja za portal “Bačka Palanka vesti”.

 

Dodala je da škola postupa po propisanom protokolu i sarađuje sa MUP-om uz napomenu da je ovaj događaj izolovani incident i da bezbednost učenika ničim nije ugrožena.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin