ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU (61) KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO SUPRUGE U RAKOVICI!

0

Ž.D. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo

 

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Ž. D. (61) osumnjičenom da je 2. juna 2024. godine u porodičnom stanu, na podmukao način lišio života svoju suprugu A.D.

 

Pritvor mu je određen jer za krivično delo koje mu je stavljeno na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

 

 

Polcija

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

 

Ž.D. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

 

Postoje osnovi sumnje da je Ž. D. 2. juna 2024. godine u porodičnom stanu oko 5.15 časova lišio života A. D, tako što je, joj je iznenada prišao kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, usled čega je ona preminula na licu mesta.

 

Osumnjičeni je nož ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio izvršenje ovog krivičnog dela.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU      I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *