Određen PRITVOR Ivici (45): Kolima pokosio Juliju (40), pa OPRAO automobil kako bi sakrio tragove

Julija je sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće

 

Ivica M. (45) iz Vladičinog Hana nakon što je u nedelju svojim kolima udario, na putu između Predejana i Grdelice, Juliju Dimitrijević (40) pobegao je sa mesta nesreće, pa oprao svoje vozilo kako bi skinuo sve tragove, sasalušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

 

Nakon saslušanja osumnjičenog, Osnovnom sudu u Leskovcu podnet je predlog za određivanje pritvora. Od strane Osnovnog suda pritvor je određen samo po jednom od osnova predloženih od strane tužilaštva, zbog čega će protiv odluke o pritvoru biti podneta žalba.

 

Kada je policija uhapsila Ivicu na njegovom automobilu bila su vidljiva udubljenja. Julija je sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

– Vozilo je na veštačenju. Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od teških povreda. Međutim, na vozilu se vide oštećenja od udarca. On će danas biti saslušan u tužilaštvu- kaže izvor.

Podsetimo, nastradala je kada se vraćala sa posla.

– Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta. Odmah je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – naveli su pre tri dana iz leskovačke policije.

– Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Bila je divna žena – rekli su meštani ovog mesta.

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu. Razvela se pre nekoliko godina. Živela je sama sa ocem u mestu Palojce, a majka joj je preminula.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin