ODLUČILI DA ZAJEDNO ODU U SMRT: Sin je upucao majku i sestru, a potom je i sebi oduzeo život

Tragedija koja se juče desila u Novom Gradu potresla je cijeli region, kada je Ž. K. iz vatrenog oružja ubio svoju sestru Lj. K. i majku Z. Z., a zatim počinio samoubistvo. Po dolasku policije on je još davao znakove života, ali je preminuo na putu do bolnice. Komšije ove porodice su u šoku, u razgovoru za medije ističu da su oni ovo isplanirali i da su iza sebe ostavili oproštajna pisma.

 

„Tu porodicu je stalno pratila neka nesreća i zbog toga se sve ovo desilo. Prije sedam ili osam mjeseci preminula je ćerka od Lj. K., ona je tada živjela i radila u Njemačkoj. Ona se tamo razboljela od leukemije i ubrzo je preminula, njeno tijelo su prevezli ovde i sahranili – rekao je naš sagovornik.

 

Prema njegovim riječima i Ž. K. je imao svojih zdravstvene probleme.

 

„On je ili pao pod voz ili ga je udario voz i od tada je ostao nepokretan. Majka je bila starija žena i ona je bila takođe nepokretno – kaže komšija ove porodice za Srpskainfo.

 

Prema pisanju ATV, njih troje prije tragedije su naručili sanduke i do detalja isplanirali ovaj dogaj. Izvor blizak istrazi otkriva da je osim kovčega porodica napravila sve pripreme za svoju sahranu, a iza sebe su ostavili čak sedam pisama. U jednom su objasnili razloge zbog koji su se odlučili na ovaj očajnički potez, dok su ostala pisma bila namijenjena njima bliskim ljudima, a sadržavala su i razne smjernice.

 

„U pismima su naveli ko će ih i gdje sahraniti… Uz pisma su ostavili bankovne kartice, te napisali pin kodove kako bi se mogao podići novac za troškove sahrane – otkriva izvor blizak istrazi.

 

On kaže da su u jednoj koverti ostavili 200 KM i u pismu naveli da je to novac namijenjen za kupovinu cvijeća koje je potrebno odnijeti na grob preminule 34-godišnjakinje, na tačno određen datum. Jedno od pisama namijenili su i njenom momku.

 

„Detaljno su opisali šta će sebi učiniti i kako… Napisali su čak da će neposredno prije tragičnog čina popiti po rakiju, a tokom uviđaja na stolu su pronađeni flaša s rakijom i tri čašice. Prethodno su se istuširali, presvukli u čistu odjeću… Zatim su legli u krevet i skončali onako kako su i naveli – pojašnjava izvor iz istrage.

 

Ovaj tragični slučaj šokirao je sve istražioce, jer ni oni najiskuniji ništa slično nisu vidjeli u svojim karijerama… Iznenadili su ih i detalji na koje je ova porodica obraćala pažnju prije tragičnog čina.

 

„Iznutra su zaključali ulazna vrata, a ključ su izvukli do pola brave kako bi se mogla otključati spolja. I na to su mislili budući da su drugi ključ ostavili ispred ulaznih vrata – otkriva izvor iz istrage.

 

Sin je upucao majku i sestru, a potom je i sebi presudio, prema unaprijed postavljenom dogovoru. Razlog kolektivnog, može se slobodno reći samoubistva, jeste što nikako nisu mogli da se suoče sa bolom. Naime, u maju ove godine, ostali su bez najmlađeg člana svoje porodice, koja je izgubila bitku sa leukemijom.

 

Ono što posebno budi jezu jeste što je tročlana porodica do detalja isplanirala svoj očajnički čin, ostavljajući za sobom oproštajna pisama, kao i sve što je potrebno za sahranu – od kovčega do novca.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–  KLIKNI OVDJE   www.rbsm-serije.com

Pratite nas na  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin