OD RUŽNOG PAČETA DO LABUDA! Popularna starleta i zadrugarka nekada je izgledala ovako, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Maja Marinković se na javnoj sceni pojavila kao učesnica “Zadruge 2” pre tri godine. Odmah su je dočekali na nož zbog izgleda, pa je rešila da poseti plastičara. Starleta je potrošila čak 23.200 evra da bi se od ružnog pačeta transformisala u labuda!

Najviše promena uradila je na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a odmah potom je podigla i zakosila oči i popunila jagodice, što ju je koštalo 3.500 evra. Posle prvog raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem, utehu je pronašla kod hirurga, koji joj je operaciju brade naplatio 1.500 evra. Onda je ubrizgala botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube – čak 5.000 evra.

Maja je, međutim, prve estetske promene uradila još pre “Zadruge 2”. Sa 22 godine je prvi put uvećala grudi i usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 evra, a sve je finansirao njen otac Taki Marinković.

– Ana je ljubomorna na mene, kao i svi ostali. Stalno me provocira. Ona ima krive noge i nikada neće biti kao ja. Operisala sam se da bih sebi bila lepša, a ne da izgledam kao neka Ana Korać – tvrdi Marinkovićeva.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)