OD NJE NEMA NI LJEPŠE NI PAMETNIJE: Mili je očaran svojom suprugom, rekao joj samo da raskine s dečkom, od tog trenutka se nisu razdvajali, EVO KAKO ONA IZGLEDA

Aleksandar Milić Mili je jedan od najboljih kompozitora i producenata u Srbiji, a njegov život su obilježili brojni događaji, kako oni tragični, tako i romantični kakav je bio susret sa budućom suprugom Ninom u Beogradu.

Mili je prije toga živio u čarobnoj vili u elitnom beogradskom naselju Dedinju, dobivši je sticajem okolnosti na korišćenje.

“Živio sam tada u velikoj vili od nevjerovatnih tri hiljade kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tu vilu na korišćenje mi je dao jedan drug, jer sam mu pomogao nešto finansijski”.

“Imao sam jako fino žensko društvo, one su mi mnogo pričale o drugarici Nini koja je bila u Italiji na studijama, ali su i njoj pričale o meni kao o caru koji živi u čarobnoj vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju, jer sam u međuvremenu morao napustiti vilu”.

“Moju Ninu kada sam prvi put ugledao, rekao samo sebi to je to, od tog momenta sam znao da će mi biti žena jednog dana”. Tako je i bilo kako je Mili rekao, oni su uplovili u vezu, a nedugo zatim i u bračne vodu, u kojima su sretno zaljubljeni i dan danas.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin