OCU KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE ĆERKU (13) ODREĐEN PRITVOR: Devojčica počela da vrišti, pa baku koja je pritrčala u pomoć UBO NOŽEM

0

Ocu koji je u jednom selu kod Kruševca, u pijanom stanju, pokušao da siluje svoju trinaestogodišnju ćerku određen je pritvor u trajanju do 30 dana odlukom Višeg suda u ovom gradu,

 

Njemu se, osim krivičnog dela silovanje u pokušaju na teret stavlja i delo nasilje u porodici jer je, kako se sumnja, istog dana nožem naneo tešku telesnu povredu devojčicinoj baki.

On je osumnjičen da je u svojoj porodičnoj kući u alkoholisanom stanju, nakon što se vratio kući, ušao u sobu gde spavaju njegove ćerke i legao u krevet pored njih.

 

Osumnjičeni je zatim mlađu ćerku koja ima 12 godina, oterao da spava kod majke, a stariju ćerku koja ima 13 godina, poljubio i zagrlio, te počeo da je dodiruje po grudima.

 

Kako se saznaje, devojčica je počela da se opire nakon čega je osumnjičeni devojčicu pustio da zaspi.

 

– Kada je zadremala, osetila je da počinje da joj skida donji veš i tada je počela da vrišti što je čula majka koja je dotrčala – kaže izvor.

 

Nakon toga, stigli su i baba i deda i tada je došlo do svađe.

 

Osumnjičeni je tada navodno uzeo kuhinjski nož i preko dede, koji je najverovatnije pokušao da smiri situaciju, naneo tešku telesnu povredu babi.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU    I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *